Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων

 

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Από την στιγμή που για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσετε την αλλαγή κάποιου προϊόντος, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας αυτή το ταχύτερο δυνατό είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ενός e-mail για να μπορέσουμε να έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας και να σας καθοδηγήσουμε σε ότι χρειαστείτε.

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα δεν έχουν αποσφραγισθεί, δεν έχει καταστραφεί μέρος ή ολόκληρη η τελική συσκευασία τους και είναι εν γένει στην ίδια κατάσταση πού τα παραλάβατε. Η ολοκληρωμένη συσκευασία του προϊόντος περιλαμβάνει το κουτί στο οποίο βρίσκεται εσωτερικά το προϊόν και την εξωτερική συσκευασία που αναγράφει τον κωδικό του προϊόντος. Η αποστολή του ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με courier, στην οποία επιβαρύνεστε το κόστος αποστολής είτε να το επιστρέψετε στο φυσικό κατάστημα με δικό σας μέσο χωρίς έξοδα επιστροφής.

 

Σε κάθε περίπτωση για οτιδήποτε χρειαστείτε και για κάθε σας απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.